Tools til styrket cybersikkerhed

Her finder du tools til at analysere, vurdere og håndtere virksomhedens cybersikkerhed helt op på øverste ledelsesniveau.

Værktøjerne vil undervejs i projektet blive målrettet SMV'er på fødevareområdet for derved at understøtte en mere cybersikker dialog og et tættere sikkerhedssamarbejde i virksomhedernes værdikæder.

D-mærket

D-mærket

D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til virksomhederne, tryghed til forbrugere og kunder og skaber et stærkere digitalt Danmark.

Vil du tippes direkte i indbakken,
når nye tools lanceres?

Skriv dig op til at modtage nyt direkte i indbakken, når vi lancerer nye tools eller arrangementer omkring cybersikkerhed.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyt

Hvad er NIS2?

Cybersikkerhed er særligt vigtigt på fødevareområdet, fordi komplekse og gensidigt afhængige værdikæder er afgørende for både forsyningssikkerhed og fødevaresikkerhed.

EU-direktivet NIS2 stiller nye skærpede krav til cybersikkerhed for ca. 10000 danske virksomheder. Selvom direktivet ikke gælder din virksomhed direkte, får det konsevenser for alle SMV'er i fødevareværdikæderne.

Vil du høre mere?

Eva Nautrup

Eva Nautrup

Food & Bio Cluster Denmark
Poul Skouboe

Poul Skouboe

Alexandra Instituttet